Pages

07 July 2009

Gaduh lagi dengan awek.

Conversation with +60162068364

+60162068364 (12:34 PM):
Sila jelahkan baki tertungak sebelum hujung bulan ni,
kalo tidak kami anta surat dr makamah! Tq

*aku yang tengah pening pening sebab malam tadi tido lewat
chatin ngan jama, gagahkan jugak nak google no tipon ni..
tup..tup..heh!agak dah*

Me (12:39 PM):
Fuck you.scammer!

Me (12:41 PM):
Ur phone number already on the internet.google it u idiot!
bodo sumbu.bape sen ko dpt ngn tipu orang ni?cilakak

+60162068364 (12:39 PM):
Tq atas sms maki u! Ini bukti bertarikh 07.07.09 pada ari selasa
jam 12.35 t.ari. ABU AL-ITQAN B. ISMAIL telah anta sms kata2
kesat pada pegawai kami,pihak kami telak ambil serius dan akan
buat laporan pada pihak berkuasa! Tunggu tindakan susulan! Tq

Me (12:44 PM):
Aku pon akan repot polis dan bank negara.cakap ko cuba nk
scam aku.

+60162068364 (12:43 PM):
Silakan kami dipihak benar! U xde bukti setakat ckp kosong
dan wat2 cite sape nk dgr,tapi i ada sms maki2 u! Jgn jerat
diri sendiri! Batang idung yg kene Malu nanti! Tq

Me (12:48 PM):
Mcm mna kau ada pgang detail akaun aku?kau beli dgn org
cimb kan?siap kau.aku cari smpi dpt.ko kenal sape
dato hamzah bakar?cuba google ya

+60162068364 (12:48 PM):
Suke ati u lah nk ckp ape yg penting u xde bukti! Peduli ape
sape Dato Hamzah,kalo wat salah pun tetap dlm jail! Xde beza
pun! U yg maki2 i,ckp kurang ajar so u lak yg nk melenting
asal takot? Org salah mudah melatah!

Me (12:53 PM):
Nanti aku pos entri pasal ni kt blog aku.hihi..best jgk saiko
orang.dahla,baik ko cri kje len.nnti kita tgk sape yg btol
tersepit dikepit

Me (12:55 PM):
Kau ada fesbuk x?bg email nak add.ada berani?sblom jmpa kat
court apa kata kita brkenalan dlu..

*awek ni da gelabah x tentu hala, laen aku tanya laen plak dia
jawap. macam drama laki bini la pulak.*

+60162068364 (12:55 PM):
U sape nk tentukan idup i? U pun xbetol nk betol kan idup org,
org2 mcm u nilah perosak bangsa dan agama,wat dosa sebar
fitnah merata2,selagi ada yg terpengaruh selagi tu lah u penoh
dosa dan hati busuk! Xpelah kalo dgn cr ni u puas hati i xdpt
nk larang silakan i xrugi,xjejaskan keje i langsung malah lg
murah rezeki i! Alhamdulillah!

Me (1:00 PM):
Oh ya.dato hamzah bakar non-exec director cimb utk pngetahuan
kau.jap g aku nak g balai.ambik approval tuk disclose nama,
alamat dari fon number kau..

+60162068364 (12:57 PM):
Ok silakan!


*agak dah bosan guna stail provokasi, aku pon pon cuba guna
pendekatan yang berbeza. Lebih lembut dan mesra*

Me (1:02 PM):
Baiklah...ada facebook x?x ngamla gaduh2 cmni.

Me (1:09 PM):
Tgk.fb pon xde..teruk betul hidup kau.menipu orang je tau.
sarkastik!get a life doug

+60162068364 (1:06 PM):
Suke ti lah nk ckp ape! Aku xrugi pun!

Me (1:12 PM):
Salah tu.kau rugi sebenarnya!kau je x sedar.hihi..akak umo
bape ni?anak2 kat umah sihat?

Me (1:21 PM):
Orang nak kawan xnak.sombong!rasa bersalah la tu.

+60162068364 (1:47 PM):
Xreti nk rehat ke?

Me (2:07 PM):
Huhu.orang rehat pkl1230 la kak

+60162068364 (2:09 PM):
Bile masa lak aku kawin dgn abg ko?

Me (2:16 PM):
Marah betul dia.period ke?

+60162068364 (2:13 PM):
Ye nape susah?

Me (2:23 PM):
Hihi..lucu pulak kau ni.betul ke xde fcebook?bgla email nak
add ni..

+60162068364 (3:10 PM):
Nk wat pe? Kite xde urusan ape2 pun!

Me (3:17 PM):
Eh..ada!stat dari kau kol td urusan kita bermula.buat buat
lupa pulak dia..kedekut betul.myspace ada x?

Me (3:30 PM):
Xnak bg xpelah.merajuk la tu kena marah td.

+60162068364 (3:27 PM):
Apelah masalah u ni!

Me (3:43 PM):
Degil la kau ni.memang xleh nk wat awek.malam nnti aku pos
entri pasal peristiwa ni..hihi.GADUH LAGI DENGAN AWEK.amacam?
ngam x tajuk tu?

+60162068364 (3:41 PM):
Ok wat org yg Anti Perempuam mcm ko!

Me (3:51 PM):
Huhu.gurau sket pon marah.tacing la kau ni..mlm nnti dah post
entri kt blog aku bg link ya.jangan malu nak komen pulak

+60162068364 (4:00 PM):
Bg lah email.

Me (4:07 PM):
Haha.camnila..nah...fb.dah bg tu jangan
x add pulak!

+60162068364 (4:04 PM):
U keje ape ye?

Me (4:11 PM):
Hah.baca la kat fb.seme info kt sana..entri ni mcm mna?
ltak nma ke no tipon?

Me (4:36 PM):
Tap..!!tap..!!tap..!!
(tengah taip blog.'awek ni nak aku letak no tipon dia ke,
x bgtahu pn nama.')

+60162068364 (4:33 PM):
Ariesya

last last awek ni bagitahu jugak nama dia walopon aku tahu dia tipu

Sebelum kami berbalas khidmat pesanan ringkas, ariesya kol
aku dulu. Yang tu aku xnak cerita kat sini. Biarlah ia menjadi
rahsia kami berdua.kah kah kah

"Kalau kau x menipu,orang tipu kau. Macam babi".socrates.

Nota bawah: Dia antar satu, dua aku balas. Tertunggu tunggu.
Macam tengah bercinta.

7 contengan:

jama said...

ngham gak nie..pas nie ak nak berbalas msg gak ngan die

abOo said...

x silap aku dia jual kad debit.(zikir kad)
ko pancing la baik2
haha

SuRaYa said...

hhaha...last2 dapat knai2..pandai ayat nie,,ehehe

abOo said...

hah..awek scam buat apa

SuRaYa said...

x abeh2 ngan scam dia...phobia scam nieyh...^_^

Anonymous said...

kelmarin baru je kol aku.. pakse2 aku terima kad ni.. ntah bile plak aku mohon... lame jgk la aku kol.. lat2.. dia cakap aku bodoh bangang..

Anonymous said...

pompuan ni mmg sial..ley ckp aku bangang sial..die lg bodoh..keje nk tpu orang melayu je!!bodoh btul.aku dapat aku trajang laju2

Post a Comment