Pages

22 February 2010

Pemetik api

Ini lighter bukan setakat cucuh rokok, cucuh perokok pon boleh.

11 February 2010

Grays GX7000.

Grays GX7000 untuk dijual.






GRAYS GX7000 year 2006 for sale.

1 Malay owner.

Length 93mm.

Medium weight.

Graphite kevlar construction.

Tip top condition.

Well maintain.

Clean and less scratch.

Like new and rarely use.

MAXI head 4, excellent for drag flicks skills.

Free new grip.


The Grays GX7000 Composite Field Hockey Stick generates more power than any other stick in the composite line. It's composed solely of carbon and aramid. Optimum weight to balance ratio for exceptional power. Great balance and feel. Maxi toe.

05 February 2010

Potret Keluarga Ayah Pin.

02 February 2010

Kayu Hoki.

Malik composite. RM200~RM400, harga belum kawtim.

Malik kayu salut gentian diperkuat (fiber reinforced).


GS Gill kat jalan TAR ada buat jualan murah bagi kayu hoki berjenama Malik. Potongan sehingga 50% dan harga boleh kawtim lagi tokey dia kata. Janji pandai ayat.

Gangster jalanan, pembuat lemang, pendemonstrasi, dan pemain hoki terutamanya sila ambil perhatian.

Benda ni juga boleh digunakan sebagai senjata untuk mempertahankan diri, elok disimpan di dalam kereta bagi kegunaan semasa kecemasan. Makcik makcik disarankan beli seorang satu.

Selain itu, bagi mereka yang kreatif tahap IKEA, kayu hoki akan dijadikan tempat sidai baju.

01 February 2010

EK-ASIA vs LEMAS


LEMAS promosi tiket balik Kelate.


Harga Get The Deal.


Harga biasa.


Harga EK ASIA yang dah tak berapa nak murah.


EK-ASIA dah tak murah macam dulu lagi. Sekarang ni kalau nak ke mana mana destinasi lebih baik bandingkan harga dulu ngan LEMAS Get The Deal sebelum tempah kat EK-ASIA.

Dulu sempat la merasa zaman EKASIA betul betul murah, sampai LEMAS pon nyaris jatuh bangkrap.

Mungkin sekarang dah tak murah sebab taiko EK ASIA nak pakai duit tuk projek kereta formula 1 1Malaysia. Nak ambil alih pasukan West Ham United tu pon pakai duit juga.

Nota bawah: Kalau gambar tu tak berapa nak jelas, boleh pakai screen magnifier tuk besarkan atau klik gambar dan otomatik dia akan besar.