Pages

01 February 2010

EK-ASIA vs LEMAS


LEMAS promosi tiket balik Kelate.


Harga Get The Deal.


Harga biasa.


Harga EK ASIA yang dah tak berapa nak murah.


EK-ASIA dah tak murah macam dulu lagi. Sekarang ni kalau nak ke mana mana destinasi lebih baik bandingkan harga dulu ngan LEMAS Get The Deal sebelum tempah kat EK-ASIA.

Dulu sempat la merasa zaman EKASIA betul betul murah, sampai LEMAS pon nyaris jatuh bangkrap.

Mungkin sekarang dah tak murah sebab taiko EK ASIA nak pakai duit tuk projek kereta formula 1 1Malaysia. Nak ambil alih pasukan West Ham United tu pon pakai duit juga.

Nota bawah: Kalau gambar tu tak berapa nak jelas, boleh pakai screen magnifier tuk besarkan atau klik gambar dan otomatik dia akan besar.

0 contengan:

Post a Comment